Auto navigationssystemer har mange talenter

Dagens bil navigationssystemer er ikke kun for bil, lastbil eller SUV. Flere og flere producenter er at opdage, at tilbyder drivere mulighed for at tage deres navigationssystemer off road er en utrolig velsignelse for salg. Med denne erkendelse de levere på mange niveauer tidligere uhørt af. Der er endda GPS- og navigations-systemer, der er udviklet for at hjælpe med at finde en stor fangst. Perfekt til fiskeren i dit liv.

Seriøst hvis du er på udkig efter kreative måder til at retfærdiggøre udgifter af en auto navigationssystem, kan måske følgende aktiviteter og ideer hjælpe:

1) cykling. Cykling er ikke begrænset til fortove og vejsider mere. Folk at blive langt mere eventyrlysten og krævende af deres cykel rejse i dag og tager turen off road. Det betyder, at der ikke altid en klart defineret stien til at guide dig til din destination eller selv at finde vej tilbage til civilisationen. En god GPS eller auto-navigationssystem kan hjælpe dig med at finde din vej hjem uanset hvor langt du har forvildet.

2) Geo indkassere. Dette er en forholdsvis ny pass tid aktivitet, der synes at være at tage på sit eget liv. For dem, der nyder denne aktivitet er jeg sikker på, du er godt klar over, at det undertiden tager dig langt væk fra den almindelige slagne vej. Ikke alle af os er så opmærksomme, som vi bør mens udkig efter noget og oplev alle for sent at vi har ingen reel anelse om, hvordan vi kan komme tilbage til punktet, vi begyndte. Du vil bruge din GPS system til geo caching, men hvis du køber en mindre opgradering kan du også bruge det til at guide dig tilbage til dit udgangspunkt bør du finde dig selv tabt i skoven.

3) jagt. Der er ingen regel hvor som helst, der selv fjernt angiver en nødvendighed for navigations færdigheder for at gøre en fremragende jæger. Faktisk har jeg kendt for mere end et par jægere, der har svært ved at finde deres vej hjem nogle dage. For disse stipendiater og femmes er der håb og en måde at redde ansigt. Navigations bistand er en fantastisk måde at opdage, hvor du er, hvor du har været, og få din hvor du vil hen.

4) sejlads. Hvis du nogensinde har været i det åbne hav er jeg sikker på, vil du forstå hvad jeg siger, når jeg siger, det er meget let at blive desorienteret, hvor du er på vej. Nu, dem, der er krydret på navigation vil fortælle dig, det er et stykke kage. Jeg er her for at fortælle dig, at de skal have lært det på deres fars knæ fordi jeg helt sikkert prøvet at lære som en voksen, og det synes stadig helt græsk til mig (selvfølgelig, måske er det, jeg har hørt, at grækerne er fænomenal sejlere). Uanset hvad, kan GPS og auto navigationssystemer gøre din rejse ad søvejen en meget sikrere erfaringer samtidig hjælpe forsikre, at du når din destination, helst uden hændelse med nogen sandbars i regionen.

I bil har jord-, cykel- og havet auto navigationssystemer meget at tilbyde forbrugeren en kyndige. Tage sig tid til at studere de mange muligheder for GPS-udstyr og finde den, der passer til den indre undersøge i dig. Du vil finde, det er vel værd at investere, hvis du ofte bruger det og bruge det godt.

Leave a Reply

Your email address will not be published.