IT-konsulent: At holde reservedele ved hånden

Som IT-konsulent, bør du vide, de fleste Datamaskine sælgere ville være glade for at dække billig elementer som en mus standardgarantien.

Men i betragtning af at din klient kan købe en ekstra udskiftning mus for omkring $10 til $30, er det virkelig værd at en af deres medarbejdere at være uden en mus, eller værre endnu uden en PC, for en dag eller to mens de venter på reservedel under standard PC garantien dækker alder?

Klienter skal Have reservedele på side

Hvis dine kunder har ekstra mus på hånden, kan garantikrav blive udskudt et par dage eller et par uger, indtil tiden tillader. I mellemtiden, har som deres IT konsulent, du hjulpet klienterne afbøde nedetid for en meget nominelle Avanceret planlægning udgift.

Som dine kunders IT konsulent, at holde et ekstra tastatur og skærm på deres site også giver mening. Kostprisen for disse varer er meget billig versus det potentielle produktivitet tab som følge af venter på reservedele til ankommer. Disse tre eksterne elementer kan alle installeres hurtigt af interne guruer.

Ekstra stationære pc’er

Da prisen på entry-level stationære pc’er er styrtdykket og forventninger til nul nedetid er steget, har vi set mange små virksomheder køber en ekstra PC, at holde fuldt konfigureret og plug-in klar.

I dag, hvis den standard, fuldt konfigureret entry-level desktop PC kun koster omkring $600, kan et kontor med så få som 6 stk fuldt ud finansiere køb af en ekstra stationær PC, blot ved at self-insuring på Garantidækningen i år to og tre.

Rådgive dine kunder klogt

Som deres IT konsulent, bør du anbefale til din klient at de investere nogle af deres teknologi budget på Vælg reservedele, og en fuld desktop PC.

Denne måde, de kan håndtere garantikrav i deres fritid, ikke når deres virksomhed er oversvømmet og fungerer i panik tilstand. Hvis dine kunder outsourcing denne form for projekt management arbejde til dig som deres IT-konsulent, vil at holde reservedele ved hånden mindske behovet for at betale dyre nødhjælp sats præmier.

Leave a Reply

Your email address will not be published.